home mail

Technische ondersteuning

Fred en Wim

Een systeem moet vlekkeloos werken. Daarom biedt Inception bij de aanschaf van MMS-Onderwijs standaard een Support en Service Abonnement aan.
Maar de technische ondersteuning bestaat uit meer; installatie, hosting, systeemconfiguratie, databasekoppelingen,ICT advisering. Werkt u al met MMS-Onderwijs en heeft u een Support en Service Abonnement dan vindt u onderaan deze pagina de contactgegevens.

Technische ondersteuning en advisering

Support- en Service abonnement
Standaard wordt er bij de systemen van Inception een support- en serviceabonnement aangeboden. Dit behelst ondersteuning bij technische en inhoudelijke vragen alsmede ook het ontvangen van updates en patches van de systemen. Hierdoor blijft u up to date.

Hosting van het systeem
Inception kan voor de hosting van de systemen zorgen zodat deze systemen (al dan niet tijdelijk) op onze beveiligde servers wordt geïnstalleerd. Met een internetverbinding kunt u dan vanuit iedere werkplek toegang krijgen tot de systemen. Wij nemen de zorg van het onderhoud uit handen.

Configureren van het systeem
Als de standaard inrichting van het systeem niet geheel voldoet aan uw wensen, dan passen wij dat graag voor u aan. U kunt dan denken aan benamingen, onderdelen, huisstijl etc.. Ook kunnen we een speciale portal voor u ontwikkelen die al dan niet onderdeel uitmaakt van uw huidige intranet.

Installeren van het systeem
Bij de aanschaf komt Inception langs om de installatie te verzorgen. Zo weten wij zeker dat de software prima werkt zodra wij het pand verlaten. De systemen zijn database- (acccess, oracle, mysql etc.) en platformonafhankelijk (windows, apple , enzovoorts).

Koppelingen realiseren met andere systemen
Waar mogelijk kunnen koppelingen gerealiseerd worden met andere systemen om dubbele administratie van gegevens te voorkomen. Hier valt te denken aan personeelsgegevens, klant- en leveranciersgegevens, active directory , enzovoorts.

Contactgegevens Inception
Voor technische vragen en ondersteuning kunt u contact opnemen met:Inception
Hertogstraat 1A
5611 PA Eindhoven

Tel.: +31 40 23 64 920
Fax.: +31 40 23 64 917
Email: info@inception.nl

Contactformulier

Mocht u een beroep willen doen op de Helpdesk, vermeldt dan uw S&S Abonnementgegevens.

Naam: 
Bedrijf: 
Telefoon: 
E-mail adres: 
Anti-spam:7 - 6 =

Uitgelicht