home mail

Als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan op deze link

Logo xq

Nieuwsbrief

Nummer 6; Februari 2010

Aan de website van Magistrum is nu ook een nieuwsbrief toegevoegd. U ontvangt hierbij het eerste nummer. In deze nieuwsbrief informeren wij u over onze landelijke masterclasses, de Magistrum Leiderschapsdag 2010 en de komende informatiebijeenkomsten. Wilt u voortaan de nieuwsbrief van Magistrum ontvangen, ga dan naar de website van magistrum (www.magistrum.nl) om u daar aan te melden.

Masterclass "Basiskennis Financiƫn PO"

De Masterclass "Basiskennis Financiƫn PO" staat gepland op 5 maart 2010. Niek van de Zanden zal u trainen in het succesvol uitvoeren van het financieel beleid binnen uw schoolorganisatie.
Locatie: Zalencentrum Hogeschool Domstad (Weg der Verenigde Naties).
Deze Masterclass staat open voor iedereen die zijn of haar (basis)kennis over financieel beleid in het primair onderwijs wil bijspijkeren.

>>> Ga naar de webpagina van deze masterclass.

Masterclass "Verbeteren van opbrengsten"

De Masterclass "Verbeteren van opbrengsten" zal in samenwerking met CNV Schoolleiders uitgevoerd worden op 10 maart 2010. Docent is dr Jay Marino (USA). Locatie: Het CNV kantoor te Utrecht (naast het station). De voertaal is Engels.
Een aanrader voor (vertegenwoordigers van) teams die werk willen maken van betere opbrengsten. Een echte 'hoe pak ik het aan' dag.

>>> Ga naar de webpagina van deze masterclass.

Masterclass "Kwaliteit en Verbetermanagement"

De Masterclass "Kwaliteit en Verbetermanagement" is een echte basisdag kwaliteitsmanagement. Deze masterclass wordt uitgevoerd op 11 maart 2010. Docent is dr Jay Marino (USA). De locatie is het leerhotel Het Klooster in Amersfoort. De voertaal is Engels.
Door de overweldigende belangstelling (er waren vorig jaar meer aanmeldingen dan plaatsen) en de uitstekende evaluatie zal Jay deze dag nog een keer verzorgen.

>>> Ga naar de webpagina van deze masterclass.

Leiderschapsdag "Verbindend Leiderschap".

Ons thema voor de Leiderschapsdag is "Verbindend Leiderschap". Lectoren en docenten van Magistrum verzorgen deze dag. Dr Jay Marino zal samen met prof. dr Eric Verbiest een inleiding en workshop verzorgen over professionele leergemeenschappen. De dag is ook bedoeld als professionaliserings- en ontmoetingsmoment voor (oud) cursisten.

>>> Ga naar de webpagina van deze masterclass.

Regionale informatie- en voorlichtingsdagen

De regionale informatie- en voorlichtingsdagen starten binnenkort. Meldt u aan bij de locatie van uw voorkeur. Begin maart staan onze nieuwe opleidingsbrochure en informatiefolders op de website. De nieuwe aanmeldingsformulieren staan al op de website (Inschrijven).
In september start de nieuwe opleiding Directeur Brede School (DBS). In de volgende nieuwsbrief gaan we nader in op de opleidingen.

>>> Ga naar de webpagina van de informatiebijeenkomsten 2010.

Colofon

De XQ Nieuwsbrief is een uitgave van XQ Education. Een landelijk samenwerkingverband met expertise op het terrein van kwaliteitszorg in het onderwijs.
Aan- en afmelding voor deze nieuwsbrief kan uitsluitend via de homepage van de website www.xqmp.nl . Heeft u suggesties voor verbetering? Meldt het de redactie: info@xqmp.nl

Uitgelicht