Samenhang & Samenwerking

Corporate Folder XQ Education (ook te bestellen)

Kwaliteit ontstaat waar mensen met een passie samenwerken. Samenwerken om gezamenlijke doelen effectief en efficient te realiseren. Samenwerken om het steeds beter te doen. Samenwerken om te excelleren.


Effectieve samenwerking vraagt om samenhang in de aanpak, vraagt om kennis en vaardigheden in het hanteren van middelen en werkwijzen. Samenhang en samenwerking die we vinden in de XQ benadering voor excellente kwaliteitszorg.


XQ Education; de integrale benadering voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering in het onderwijs waarbij de leerling en het leren van de leerling echt centraal staat.
XQ Education; door samenhang en samenwerking steeds betere leerlingresultaten.


>>>Lees meer over onze integrale benadering van kwaliteitszorg in de brochure 'Samenhang & Samenwerking' die hieronder te downloaden is.
>>>Wilt u meer weten over onze visie op kwaliteit en kwaliteitszorg in het onderwijs ga dan naar de pagina XQ Quality

Brochure Samenhang & SamenwerkingBrochure Samenhang & Samenwerking (797 kB)

BasispresentatieBasispresentatie (1,54 MB)

Contactinformatie
>>> Neem contact met ons op om na te gaan hoe wij u kunnen helpen bij het invoeren en verbeteren van uw kwaliteitszorg. Klik op: Contactinformatie

Aparte website voor MMS-Onderwijs

website MMS-Onderwijs

Het online kwaliteitssysteem MMS-Onderwijs heeft een nieuwe voorlichtingswebsite gekregen met heel veel informatie en schermafdrukken van het systeem.
U vindt er informatie over de belangrijkste onderdelen van MMS-Onderwijs: Informatiemanagement, Procesmanagement en Prestatiemanagement.

>>> Ga naar www.xqmp.nl/mms
balk xq nieuwsbrief

Laat u door het XQ Team middels een email-nieuwsbrief automatisch op de hoogte houden van ontwikkelingen op het terrein van kwaliteitszorg. Meldt u nu aan door hieronder uw naam en emailadres in te vullen. (Haal eerst het voorbeeld weg als dat bij u zichtbaar is). Druk daarna op de OK knop.

Per 1 oktober 2009 wordt een nieuwe wijziging in de telecommunicatiewet van kracht waarin staat dat iedere ontvanger van een digitale nieuwsbrief uitdrukkelijk toestemming moet verlenen om een nieuwsbrief te kunnen ontvangen. Door gebruik te maken van onderstaand aan- en afmeldingswijze geeft u toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen.

Naam:
E-mail adres:
Ik wil me:  

>>> Ga naar het archief voor reeds verschenen nieuwsbrieven